قهوه ی کوبانو چیست ؟
کافه کوبانو چیه ؟
در سراسر دنیا ، ملت های مختلف و مصرف کنندگان قهوه روش های سنتی و متفاوتی در تهیه ی قهوه دارند که نسل به نسل منتقل شده است .
کافه کوبانو که همونطور که از اسمش پیداست زادگاه آن کوباست یکی از این روش های سنتی است .
کافه کوبانو که به نام اسپرسو کوبانو نیز شناخته می شود با این که در کوبا متولد شد اما در سراسر دنیا تهیه می شود و طرفداران خود را دارد .
با این که به نظر می رسد این نوشیدنی همان اسپرسوی کلاسیک معمولی است اما تفاوت هایی داشته و یک نوشیدنی منحصر به فرد است .
در ادامه بیشتر راجع به این نوشیدنی کوبایی می خوانیم .
بعد از انقلاب کوبا در سال ۱۹۵۹ تعداد قابل توجهی از کوبایی ها به ایالات متحده نقل مکان کردند و بسیاری از آن ها در فلوریدا ساکن شدند .
در حال حاضر میامی یکی از مناطقی است که جمعیت زیادی از کوبایی ها را در خود جا داده است .
در نتیجه باعث تعجب نیست اگر در میامی جمعیت زیادی را در حال نوشیدن اسپرسو کوبانو ببینید .
قهوه ی کوبانو از یک قهوه ی غلیظ مثل اسپرسو و مقدار زیادی شکر تهیه می شود تا نوشیدنیای بر پایه ی قهوه شبیه به شربت و با بافت سنگین به دست بیاید . معمولا از شکر قهوه ای طبیعی برای تهیه ی این نوشیدنی استفاده می شود .
با این که اسپرسو کوبانو رو می شه با دستگاه اسپرسو تهیه کرد اما کافه کوبانوی کلاسیک و سنتی را با استفاده از موکاپات تهیه می کنند .
ابتدا باید مقداری شکر را در فنجان ریخت ، سپس کمی از قهوه ی دم شده با موکاپات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شربتی از قهوه ایجاد بشه ، سپس باید این مایع را به بقیه ی قهوه اضافه کنید .
انواع دیگری از قهوه ی کوبانو نیز تهیه می شود ، مثل کورتادیتو که همان اسپرسو کوبانو با مقداری شیر بخار داده شده است ، یا کولادا که سه تا شش فنجان اسپرسو کوبانو را با فوم شیر سنگین در ظرفی بزرگتر ترکیب می کنند و برای چند نفر تقسیم می کنند . کافه کن لچه کوبایی هم یکی از انواع دیگر کافه کوبانو است .
چه قهوه ای برای تهیه ی کافه کوبانو مناسب است ؟
برای تهیه ی کافه کوبانو معمولا از قهوه ای با رست متوسط و تیره استفاده می کنند تا شدت طعمی زیادی را تجربه کنند . قهوه ای از ترکیب روبوستا و عربیکا بهترین گزینه برای قهوه ی کوبایی است .
یکی از قهوه هایی که گزینه ی مناسب برای تهیه ی قهوه ی کوبایی است ، قهوه ی بی خوابی بون تی تی است که میزان روبوستای مناسبی دارد و تلخی و کافیین بالا و طعمی لذت بخش دارد .
قهوه ی کوبانو بخشی مهم از فرهنگ غذایی کوبایی هاست که نسل به نسل منتقل شده و تجربه ی این نوشیدنی جذاب همانند سفری از جنس طعم هاست ، سفری به کوبا و فرهنگ کوبایی که باید تجربه کرد .
شاید به نظر برسد که این نوشیدنی با موج سوم قهوه و فرهنگ قهوه ی تخصصی در تضاد است اما در واقع باید در نظر داشته باشیم که چنین نوشیدنی هایی بخشی از فرهنگ جوامع مختلف است که باید به آن ها توجه کرد و در عین حال می توان آن را با قهوه های با کیفیت تر مثل قهوه های تک خاستگاه و تخصصی هم تجربه کرد و از تمام جنبه های قهوه و فرهنگ قهوه نوشی لذت برد .