قهوه ماروچینو ( Marocchino )
قهوه Marocchino
قهوه ماروچینو ( Marocchino ) به طور معمول در یک فنجان شیشه ای کوچک و شفاف با یک شات اسپرسو ، مقداری پودر کاکائو و شیر فوم گرفته شده تهیه می شود که بسیار شبیه به موکا است . برخی از افراد با ترکیب شکلات داغ و حتی گاهی نوتلا ، ماروچینوی خودشان را شخصی سازی می کنند !
مارروچینو نوعی نوشیدنی بر پایه ی قهوه با بافت سنگین و بسیار دلچسب است که باعث می شود زبان شما حس خوشایندی از لذت نوشیدن یک گرم نوش را به دست آورد .
تاریخچه قهوه ماروچینو
چه کسی این نوشیدنی فوق العاده خوشمزه را اختراع کرده است؟ باز هم پای ایتالیایی ها در میان است ! به طور دقیق تر ، این نوشیدنی قهوه در شهر آلساندریای ایتالیا اختراع شد . برخی منابع نشان می دهند که مارروچینو دقیقاً در باری به نام کارپانو ابداع شده است ، که یک بار معروف در ایتالیا بود و قهوه خوشمزه ای سرو می کرد .
ریشه نام ماروچینو
نام منحصر به فرد ماروچینو از کجا آمده است ؟ این نام در زبان ایتالیایی به معنای ( مراکش ) است. مردم محلی این نوشیدنی را به این نام خوانده اند زیرا رنگ چرم های مراکشی و قهوه ماروچینو بسیار مشابه بوده است . ماروچینو و چرمی که از مراکش تهیه شده بود دارای رنگ قهوه ای روشن بودند. این نوع خاص از چرم مراکشی ، چرمی بود که ایتالیایی ها در دهه 1500 برای صحافی کتاب استفاده می کردند .
گفتیم که این نوشیدنی در بار کارپانو در شهر آلساندریای ایتالیا اختراع شد . درست روبروی این بار معروف ، یک کارخانه تولید کلاه به نام بورسالینو ( Borsalino ) بود . این کارخانه از چرم مراکشی برای یکی تولید از محصولات خود استفاده می کرد که مورد توجه کارگران بار کارپانو قرار گرفت . کارگران شباهت های چشمگیری بین قهوه و چرم دیدند و بنابراین تصمیم گرفتند قهوه را به نام چرم نامگذاری کنند .