0
سبد خرید خالی است.
0
سبد خرید خالی است.
0
سبد خرید خالی است.

عربیکا و روبوستا

alin-luna-9GnJ6YnkHp4-unsplash-min-1

خواندن این مطلب

1 دقیقه

زمان میبرد!

عربیکا و روبوستا

عربیکا و روبوستا رایج ترین گونه های قهوه هستند که حدود نود و نه درصد قهوه ی مصرفی دنیا را در بر می گیرند .
قهوه ی عربیکا و روبوستا تفاوت های ظاهری و طعمی زیادی باهم دارند .
در قهوه ی عربیکا ترشی ( اسیدیتی ) بیشتر و در قهوه ی روبوستا تلخی بیشتری را باید انتظار داشته باشیم .
تمام گونه های قهوه دارای مزه های ترش ، تلخ و شیرین هستند که میزان این مزه ها در گونه های مختلف متفاوت است .
ترشی ، تلخی و شیرینی در قهوه باید خوشایند باشند ، در غیر این صورت قهوه ی مصرفی ما کیفیت پایینی داشته یا دم آواری آن درست نبوده است .

پخش از آپارات

پخش از یوتیوب

درباره نویسنــده
نویسنده
واترماگ
نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

محصولات جدید

دوره آنلاین مدیریت کافه
تومان
3,600,000
کتابچه نوشیدنی های بر پایه ی قهوه
رایــگان
23%
دوره ی آنلاین باریستا خانگی
تومان
345,000
449,000
دوره آنلاین مقدمه‌ای بر چای
تومان
1,800,000

جستجو کنید ...

تبلیغات