عربیکا و روبوستا
عربیکا و روبوستا رایج ترین گونه های قهوه هستند که حدود نود و نه درصد قهوه ی مصرفی دنیا را در بر می گیرند .
قهوه ی عربیکا و روبوستا تفاوت های ظاهری و طعمی زیادی باهم دارند .
در قهوه ی عربیکا ترشی ( اسیدیتی ) بیشتر و در قهوه ی روبوستا تلخی بیشتری را باید انتظار داشته باشیم .
تمام گونه های قهوه دارای مزه های ترش ، تلخ و شیرین هستند که میزان این مزه ها در گونه های مختلف متفاوت است .
ترشی ، تلخی و شیرینی در قهوه باید خوشایند باشند ، در غیر این صورت قهوه ی مصرفی ما کیفیت پایینی داشته یا دم آواری آن درست نبوده است .
پخش از آپارات
پخش از یوتیوب