0
سبد خرید خالی است.
0
سبد خرید خالی است.
0
سبد خرید خالی است.

رُست یا برشته کاری قهوه

yanapi-senaud-6HR8vpjYUHo-unsplash-1

خواندن این مطلب

1 دقیقه

زمان میبرد!

رُست یا برشته کاری قهوه

دانه‌های قهوه بعد از مرحله ی فرآوری به کارگاه ها یا کارخانه های برشته کاری ( رُست ) قهوه می رن تا به تصمیم برشته کار و با استفاده از اطلاعات و تخصص در درجات مختلف رست بشن .
برشته کاری نقش زیادی در طعم و کیفیت قهوه داره و باعث تکامل شخصیت طعمی قهوه میشه .

پخش از آپارات

پخش از یوتیوب

درباره نویسنــده
نویسنده
واترماگ
نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

محصولات جدید

دوره آنلاین مدیریت کافه
تومان
3,600,000
کتابچه نوشیدنی های بر پایه ی قهوه
رایــگان
23%
دوره ی آنلاین باریستا خانگی
تومان
345,000
449,000
دوره آنلاین مقدمه‌ای بر چای
تومان
1,800,000

جستجو کنید ...

تبلیغات