0
سبد خرید خالی است.
0
سبد خرید خالی است.
0
سبد خرید خالی است.

فراوری قهوه

dimitry-b-i9Hgm8Cf-20-unsplash-1

خواندن این مطلب

1 دقیقه

زمان میبرد!

فراوری قهوه

بعد از چیده شدن میوه‌های قهوه از درخت که به صورت دست چین یا به وسیله ی ماشین انجام می گیرد ، میوه ها به مرحله ی فرآوری رفته و پوسته یا پالپ میوه ها جدا شده و دانه های قهوه آماده‌ی ارسال به روستری ها ( کارگاه های برشته کاری قهوه ) می شوند .
فرآوری قهوه روش های مختلفی داره که رایج ترین آن ها ، فرآوری خشک و فرآوری خیس هست .

پخش از آپارات

پخش از یوتیوب

درباره نویسنــده
نویسنده
واترماگ
نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

محصولات جدید

دوره آنلاین مدیریت کافه
تومان
3,600,000
کتابچه نوشیدنی های بر پایه ی قهوه
رایــگان
23%
دوره ی آنلاین باریستا خانگی
تومان
345,000
449,000
دوره آنلاین مقدمه‌ای بر چای
تومان
1,800,000

جستجو کنید ...

تبلیغات